Условия за поръчка

Продуктите на Дитекс - СМ ООД може поръчате по следните начини:
                         

       През уебсайта на фирмата

       На телефон (02) 936 09 67 или +359 897 830197

 

Поръчки в уебсайта: 

 

1. Изберете продукт. Натиснете бутона Детайли и Размери, след което посочете желаните от вас размер и бройка. Когато сте готови с избора си натиснете бутона Добави в кошницата. От прозорецът Потребителска кошницаможе да следите своята поръчка. Ако желаете да направите промяна или да откажете продукт, натиснете съответно бутона Обнови (след като сте въвели новото количество) или Откажи. За да продължите напред, натиснете бутон Направи поръчка. 
 

2. Следваща стъпка е попълване на детайлите за доставка, където е необходимо да предоставите пълни и точни данни за адреса на доставка, както и за контакти с вас. Изберете начин на плащане. 
 
 

3. Проверете посочените от Вас детайли за доставака и плащане. Когато сте готови да изпратите вашата поръчката натиснете бутон Направи поръчка.

4. СЛЕД ИЗПРАЩАНЕ НА ПОРЪЧКА МОЛЯ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАШ КОНСУЛТАНТ ЗА ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА. Тел. за връзка 02/9360967 и 0894 77 90 89

 

След като завършите поръчката автоматично ще получите e-mail на посеченият от вас електронен адрес с всички детайли от поръчката.

Забележка:

Поръчаната стока се доставя на посочения от клиента адрес. Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката.

Поръчаният от клиента продукт се доставя до 10 / десет / работни дни при поръчка на стандартен размер и модел продукт и 20 работни дни при поръчка на нестандартен модел продукт /с размери, различни от стандартно посочените варианти или с други характеристики извън стандартните за съответния модел/, на посочения от него адрес при условие, че адресът е посочен точно и е валиден, както и че поръчката е потвърдена от клиента.