ТОП 3 артикула за есен/зима 2020

Постнато отadmin07/12/20200 Коментар(и)

Всеки изминал ден от есента ни приближава към студените месеци, когато поради липсата на достатъчно слънчева светлина ще имаме и недостиг на енергия. Затова е важно през нощта да се наспиваме добре, а много важно за пълноценния сън е спалното бельо.

Ето защо трябва да намерите най-доброто решение за вашата спалня и то така, че да преобразите леглото си в топло и удобно място за почивка и сън през студените вечери.

Ако се затруднявате сред многото предложения на пазара, Ditex ще улесни вашия избор и ще задоволи всички ваши предпочитания.

Сред ТОП артикулите за сезон есен/зима 2020 като акценти се налагат следните 3:


Спален комплект 3D
1. Спален комплект 3D


Спалните комплекти са един чудесен начин да промените изцяло визията на спалнята си.

Комплектите на Ditex от колекцията 3D са с оригинални картини, като изображенията на Лебеди, Орхидеи, Роза, Секура, Водна Лилия, Сватба, Жу Тем, Love и др. изглеждат като „живи” със своите богати и наситени цветове.

Всичките части на спалните комплекти 3D – а те варират от 3 до 5, са изработени от 100% памук ранфорс. Материята е здрава и мека, притежава изключително ниска свиваемост и може да задоволи и най-взискателния вкус.

Атрактивната визия и високото качество на спалните комплекти 3D, както и тяхната изгодна цена, ги нареждат сред онези луксозни продукти, които всеки иска да притежава или да подари по всякакъв повод.Зимна олекотена завивка
2. Зимна олекотена завивкаОсобено важни са завивките, които използваме през есенно-зимния период. От всички варианти, които можете да изберете, най-комфортният са олекотените завивки.

Със зимната олекотена завивка на Ditex от микрофибър ще ви бъде много топло и комфортно през студените нощи. Освен това тя е много мека и лека, благодарение на кухите си многобройни влакна.

Така ще ви бъде приятно и спокойно през нощта и да се чувствате отпочинали на сутринта.

3. Възглавница мемори VIAFOAM

Когато говорим за възглавници, които са най-подходящи за есента и зимата, от голямо значение е пълнежът.

Възглавниците с мемори пяна са идеално решение за топлина и комфорт през студените нощи. Мемори пяната е специален пълнеж, който е термочувствителен и има свойството да приема извивките на тялото, както и да запазва топлината му.

Възглавница мемори VIAFOAMВъзглавница VIAFOAM, която предлага Ditex, е с ядро от 100% перфорирана мемори пяна, което гарантира удобство, топлина и спокоен сън.

Това е ортопедична възглавница, която се грижи за правилното разпределение на натоварването на главата, врата и торса. Освен това вентилацията на въздуха е по-добра поради перфорираното ядро и така главата не се запарва.

Размерът на предлаганата възглавница е подходящ за калъфка със стандартен размер. Самият калъф на възглавницата можете да сваляте и да перете отделно.

Белият цвят на възглавница VIAFOAM на Ditex е с универсалния бял цвят, който със своята чистота и свежест предразполага към спокойствие, а и може да се съчетае с всякакви десени на спалното бельо.

Ако все още не сте се подготвили за предстоящите дълги и студени нощи, винаги можете да разчитате на компетентната грижа на Ditex. Те ще осигурят вашия комфорт с качествени артикули на атрактивни цени.

 

Оставете коментар