BACK TO SCHOOL / Предложения за освежаване и цялостно обзавеждане на детска стая

Постнато отadmin01/09/20202 Коментар(и)

Как да преобразим детската стая за повече уют, комфорт и стил?

Макар че невинаги можем да осигурим достатъчно голяма площ за децата си, колкото и малка да е детската стая, възможно е да я превърнем в уютно пространство.

Това е особено необходимо, когато децата са вече ученици и имат нужда от обстановка, която да предразполага към учене и четене.

Актуални тенденции в интериора на детската стая

Цветове за декор

Сивият цвят е актуален, успокоява, а като фон за цветни акценти е отличен вариант. Може да се комбинира с бяло, синьо, оранжево и жълто.

Синият цвят, съчетан с мебели от светло дърво, е стилна комбинация, успокояваща и подобряваща съня. Тъмносиньо и бяло е също модерна комбинация.

Розовият цвят  е предпочитан от момичетата, като е възможно съчетанието му с декор в сиво или в комбинация със сиво и бяло.

Модни трендове за обзавеждане

Детето би си почивало с удоволствие на легло с конструкция на къщичка например, а ако има място и за палатка за игра, това ще му достави много радост.

Доста смела и интересна идея е детско легло, вградено в мебел или ниша.

Можем да помислим и за повече забавни елементи  като висяща от тавана люлка, стена за катерене и др.

Ако вече сме решили, че няма да променяме много интериора в детската стая, а само ще я освежим, можем лесно и евтино да направим това.

Практични насоки за обновяване на детската стая

За да превърнем детската стая в приятно местенце, не са необходими винаги скъпи покупки, а по-скоро повече въображение и, разбира се, много грижа и любов.

Ето няколко съвета:
- избор на по-нежни нюанси за стените;
- интересни декорации с фигурки, възглавнички, любими герои и др.;
- нови пердета, щори,  килимче или спално бельо;
- повече етажерки за детски аксесоари.

И понеже дори малкото освежаване понякога се оказва нелека, макар и приятна задача, ние от ditexsm сме помислили как да улесним избора на всеки родител с нашите детски колекции.

Цялостни решения за обзавеждане на детска стая

Едно цялостно решение за детско обзавеждане е винаги по-добро, отколкото няколко единични и често с различен дизайн. Ditexsm  предлага детски колекции, които ще направят избора ви много по-лесен и успешен.

Сънят на вашето дете ще бъде много спокоен и здрав с детските спални комплекти от 100% памук ранфорс.

Особено атрактивен е дизайнът от детската колекция „Маша и Мечока”, а всички останали предлагат богат избор с подходящи цветове и впечатляващ дизайн и за момчета, и за момичета.

Изработеният от високачествена и нежна памучна материя спален комплект Paw Patrol ще осигури спокоен и здрав сън на Вашето дете.

Спалното бельо от детските колекции се съчетава интересно с красиви декоративни възглавници, пердета, барбарони и малки черги също от памук.

Всички детски колекции са чудесен избор и подходящ начин да изненадате детето си. А ако изберете заедно тематиката, ще създадете неповторимо изживяване дори за по-големите си деца.

Детската стая може да се превърне в малък оазис за почивка, игра и учене, а Ditex със своите детски колекции за цялостно обзавеждане на детска стая ще допринесе за една неповторима атмосфера на спокойствие и комфорт.

2 Коментар(и)

Виолина Колева:
05/10/2020, 12:42:56 PM
Отговор

От Ст.Загора съм. Имам магазин за спално бельо- за малки и големи. Бих желали да продавам вашите детски комплекти. Бихте ли ми изпратили оферта? Благодаря

Петя Петрова:
05/11/2020, 10:21:15 PM

Здравейте,искам връзка за поръчки на едро

Петя Петрова:
05/11/2020, 10:23:53 PM
Отговор

Здравейте,искам връзка за поръчки на едро

Оставете коментар