Наръчник за перфектния коледен подарък

Постнато отadmin09/12/20200 Коментар(и)

Закупуването на подарък по някакъв повод винаги е прекрасно изживяване. Особено когато става дума за Коледа – времето за най-много подаръци.

Но какъв подарък да изберете за тази Коледа, след като вече почти не се досещате за нещо различно, интересно и в същото време практично?

И понеже Коледа символизира домашен уют, топлина и обич, защо да не зарадвате ваш любим човек, член на семейството или близък приятел с нещо за спалнята, с което да му бъде топло и приятно през студените зимни нощи.

Във всеки един дом мекото спално бельо, удобната възглавница и комфортната завивка са онези неща, до които неизменно стигаме вечер и търсим почивка.

Ето защо можете да вземете точно такъв подарък – идеално решение за освежаване на всяка спалня.

Сред предложенията, на които ще попаднете, особено привлекателни изглеждат следните:
 


1.
Спален комплект сатен

Сатенът е предпочитан за направа на спално бельо, защото може да се използва през всички сезони. Самите нишки, преплетени и образуващи лъскава и мека материя, правят тъканта мека и нежна, като при внимателна обработка може да служи дълго време.

Спалните комплекти от 100% памук сатен на Ditex са от 210 нишки. Има варианти за комплект от 4 части, единичен от 3 части, двоен от 5 части. Комплектите са дюсови на райета и се предлагат в различни цветове – Шампанско, Сьомга, Тюркоаз, Антрацит, Бордо и др.

Цените на тези комплекти са изгодни, но принципно са извън бюджета на хората. Ето защо такъв спален комплект би бил изключително подходящ стилен и изискан подарък за Коледа.

 

 

 

2. Възглавница с мемори пяна

Мемори пяната е много популярна за производството най-вече на възглавници и матраци. Макар че е изкуствен материал, тя притежава уникални характеристики, които допринасят за добрия сън. Гъвкава е, негостоприемна е за прахови акари и бактерии, лека, устойчива на налягане, лесно изпарява влагата и регулира топлината.

Може би спите вече на такава възглавница и сигурно сте усетили удобството й. Такава възглавница ще бъде чудесен коледен подарък за ваш близък. Нещо повече, ако изберете възглавница с мемори пяна VIAFOAM на Ditex, ще изненадате приятно с подаръка си, защото ядрото й излъчва аромат на мента.

Ако все пак се колебаете за спалното бельо или възглавницата, една олекотена завивка също е отлична идея.


 


3.
Олекотена завивка 4 сезона

Олекотените завивки могат да топлят дори повече от одеяла, а и не са толкова тежки. Освен това могат да бъдат използвани и без плик, юргани и др. Покривалото им може да бъде отстранено и изпрано, а самите те се почистват по-рядко. С една дума, това са почти универсални завивки, особено ако могат да се използват целогодишно.

Такава е олекотената завивка Макс КОМФОРТ 4 сезона на Ditex. Тя представлява комплект от 2 завивки. Платът е 100% полиестер ембосе, а пълнежът – 100% силиконизирани влакна.

Ако изберете такава завивка за коледен подарък, получателят й ще се радва на топлината и приятната й мекота, а с белия си цвят тя ще се впише във всеки интериор.

Помислете за почивката и спокойния сън на любимите си хора и тогава няма да се съмнявате, че вашият избор за тяхната спалня е напълно сполучлив.

 

Оставете коментар