Модерни бюджетни решения за декорация на вашата спалня

Постнато отadmin22/09/20200 Коментар(и)

Както във всяка област, така и в интериорния дизайн през 2020 г. експерти определят модата в обзавеждането на дома.

Въпреки че никой не прави основен ремонт всяка година, винаги са възможни малки промени, с които едновременно да освежите пространството по модерен начин, вземайки разумни бюджетни решения.


Нови тенденции в обзавеждането на спални 2020

Като лично убежище за почивка, спалнята може да изразява вашата индивидуалност, подкрепена с елементи на традиционната естетика и модерни детайли.

Сред най-ярко очертаните тенденции за модерни спални 2020 са следните:

● Топли земни цветове и внасяне на растения за подобряване на психичното здраве
● Използване на рециклирани аксесоари и устойчиви материали
● Комбинация на старо и ново
● Въвеждане в пространството на нови технологии с практическа насоченост
● Мебели от ракита или ратан
● Минималистичен облик чрез смесване на японски и скандинавски стилове
 

За уют и комфорт в спалнята

За повечето от хората спалнята е не само помещение за спане, но и място за усамотяване и релакс, за четене, за гледане на телевизия и др.

Изпълнено по подходящ начин, декорирането ще превърне вашата спалня в спокойно кътче, в което ще се зареждате с приятни емоции.

Може да помислите за:

- голяма стилна картина или няколко по-малки на стената над леглото;
- етажерки над леглото като място за съхранение и потенциал за променящи се елементи;
- истински растения, изглеждащи много добре на дървени рафтове или бели стени;
- възглавнички и одеяла в различни комбинации на материали и цветове;
- висящ над леглото текстил.

Можете да почерпите идеи от тези или да ви вдъхнови друго решение. Няма значение, стига да се чувствате удобно и обстановката в спалнята да предразполага към почивка.
За пълноценния отдих през нощта, а и за цялостната визия на интериора в спалнята голяма е ролята на леглото и като мебел, и като начин на декориране.

За удобно легло и спокоен сън

Важна част от избора на обзавеждане на спалнята е не само удобното легло, но и това, което слагаме върху него.

От спалното бельо и от качествените възглавници зависи дали ще можем да си починем пълноценно, а ефектното покривало винаги насочва фокуса към леглото и е прекрасно допълнение към интериора.

Макар че днес има голямо разнообразие от чаршафи, възглавници и покривала за легло, невинаги можете да изберете подходящите съобразно вашата спалня и предпочитания, като в същото време те са с високо качество и на разумни цени.

Пример за качествени долни чаршафи с ластик са продуктите на ditexsm. Те са изработени от 100% памук трико и се предлагат в разнообразни цветове и размери на атрактивни цени.

Ditexsm гарантира, че удобните възглавници от мемори пяна с охлаждащ гел и с аромат на лавандула или мента ще направят заспиването ви лесно.

Ако се затруднявате при избора си на покривало за леглото, ditexsm  ще ви улесни с  двулицеви покривала за легло, изработени от нежна материя, дюсови или в комбинации от цветове. Те ще създадат акцент в спалнята ви и мекият им допир ще ви приканва към отпускане и покой.

И понеже човек прекарва близо 1/3 от живота си в леглото, нека го направим модерно, удобно и с малко бюджетни средства – ditexsm ще се погрижи за това.

Оставете коментар