Колекцията „Пес патрул” – забавен и красив декор за детската стая

Постнато отadmin15/10/20200 Коментар(и)

Надали има дете, което да не се забавлява, гледайки канадското анимационно филмче на сценариста Кийт Чапман „Paw Patrol” или на български език „Пес патрул”.

Сериите се излъчват по Никелодеон и проследяват историята на Райдър – момче, което е водач на отряд спасителни кучета, наречени „Пес патрул”.

Заедно те се включват в различни спасителни мисии, като предпазват от много  опасности хората в Приключенския залив.

Кои са героите в „Пес патрул”?

Момчето Райдър е на 10 години, то инструктира и възлага мисиите на кучетата.

Маршал Далматинеца – той е куче пожарникар и медик едновременно. Придвижва се с пожарна, която при необходимост може да се трансформира в линейка.
Чейс Немската овчарка – води екипа и е полицейско куче, най-опитното от всички останали.
Рабъл Английски булдог се движи с булдозер, защото е строително куче. Много често разсмива другите с неутолимия си апетит.
Роки е куче от смесена порода и неговата задача е да следи за чистотата и да рециклира.
Зума Лабрадора пък е воден спасител и затова се придвижва с лодка, която се превръща в подводница при нужда.
Скай  е момичето в „Пес патрул”. Тя е Кокер Шпаньол, а службата й е на авиатор. Затова и си има собствен хеликоптер.

Храбрите кучета, пазейки жителите на града, показват различни добродетели на малките зрители. Децата от малки се учат как да помагат на другите, как да вземат важни решения и как да поемат отговорност.

Вероятно и вашето дете е запалено по този сериал, който е спечелил редица ТВ награди в Канада, а не само сърцата на своите зрители. Ако е така, сигурно си има свой любим герой – куче или пък самият Райдър.

Сред многото продукти за деца на пазара  с изображения на героите от „Пес патрул” като играчки, пособия за училище и др., може би имате вече няколко. Но винаги можете да изненадате приятно детето си с цяла колекция за неговата детска стая – колекцията „Paw Patrol” на Ditex.

Какво включва колекцията „Paw Patrol” на Ditex?

За красив и забавен интериор на детската стая, както и за спокоен и здрав сън на вашето дете, Ditex предлага своите иновативни и качествени продукти, включени в колекцията „Paw Patrol”.

Може да си поръчате на изгодни цени:

  • Спален комплект за момче с десен на смелите кучета. Материалът е 100% памук ранфорс, а материята е нежна и мека на допир. Комплектът е единичен и се състои от две части – торба за завивка и калъфка.
  • Спален комплект за момиче с десен на две кучета. Материалът е същият, комплектът също е единичен и се състои от две части.
  • Долен чаршаф с десени за момче/момиче също от 100% памук ранфорс.
  • Барбарон за момче/момиче, който ще се превърне в любимо столче за игра и почивка. Щампата е памучна, а пълнежът е от мемори пяна.
  • Перде за момче/момиче от 100% памук ранфорс, допълващо идеално колекцията.

 

Колекцията на Ditex „Paw Patrol” ще освежи интериора на детската стая и ще я направи уютно местенце за учене, игра и почивка на вашето дете.

Оставете коментар