Как да освежим спалнята това лято?

Постнато отadmin27/07/20200 Коментар(и)

Има ли някой, който да не обича да спи на уютно и приятно място? Ние също мислим, че няма. И тъй като времето навън е хубаво, ни предразполага да искаме да подобрим кътчетата от дома си, тялото си, гардероба си и куп други неща. Малки неща, които биха ни накарали да се чувстваме още по-добре.

Ако дълго време сте отлагали освежаването на спалнята, тази статия ще ви даде няколко свежи и цветни идеи за това как да променитe интериора и декорацията във вашата спалня. Разбира се, че ще обърнем внимание и на законите на Фън Шуй, които ще помогнат на вашата хармония, докато спите.

За здравословен сън, от гледна точка на Фън Шуй, трябва да създадете обстановка, изпълнена със спокойна атмосфера. За целта можете да изберете правилното място на вашето легло, където позицията на тялото да бъде благоприятна. Тайната се крие в подредбата и декорацията да не са агресивни, а меки и отпускащи духа и тялото. Помислете и за ново спално бельо, тъй като е добър вариант за лека промяна, която пък може да ви подейства страхотно. Например спалният ни комплект от 100% памук е подходящ, защото материята е допълнително обработена с омекотител за подсилена мекота. А, изисканият му дизайн в различни цветове пасва на всеки интериор. Според Фън Шуй за една малка спалня е по-подходящо светлото спално бельо с по-малки шарки. Това ще помогне да се създаде усещане за пространство и повече въздух. Ако спалнята ви е по-голяма, по-добре е да изберете по-тъмни цветове, които да не възбуждат, а да успокояват нервната система.

Освен нов спален комплект за вашата спалня, като допълнение можете да помислите и за покривало. Това, което ние ви предлагаме е от мека полиестерна материя, което позволява да се използва и като завивка през лятото. Покривалото е с две лица, за да внесе допълнително разнообразие във вашия интериор. Можете да го използвате като декорация, което безсъмнено ще освежи спалнята ви.

След като дадохме насоки за промяна във вашето легло, идва ред и за няколко предложения свързани с декорацията. Помислете за нова картина с пейзажи, тъй като се смята, че те пораждат най-добрата енергия. Съобразете цветовете с останалата част от интериора. Флоралните тъкани и тапети пък са сред основните тенденции за 2020 г. Свежият зелен цвят със земни тонове е изключително подходящ за аксесоарите у дома. Естествените зелени растения добавят свежест в стаята. Като е за предпочитане тези растения да не са претенциозни откъм отглеждане. Ако искате да последвате зеления тренд за 2020 година, можете да изберете спално бельо, тапети, картини в подходящи десени и нюанси.

Не отлагайте повече, а внесете промяна в живота ви, дома и леглото. Бързо ще усетите положителното въздействие. Ще спите и ще се чувствате по-добре. Е, може и да не следвате тенденциите за 2020 година или пък законите на Фън Шуй. Важното е на вас да ви харесва, а промята да засили домашния  уют, както и да освежи вашата спалня.

Оставете коментар