Вдъхнете живот на Вашата спалня със спални комплекти с 3D мотиви

Постнато отadmin11/10/20200 Коментар(и)

Спалното бельо е основен фактор за цялостния комфорт на спалнята чрез чувството на свежест, мекота и топлина, което то създава.

От значение са не само материята и качествената изработка, но и десенът и цветовата гама на завивката, калъфките и чаршафите.

Ако до днес сте избирали стандартни модели спално бельо,  с новите промоционални спални комплекти 3D на Ditexsm вече имате възможност да обогатите  интериора на спалнята си с нови, модерни решения.

Иновативните спални комплекти с 3D мотиви ще направят спалнята ви да изглежда още по-привлекателно място за отдих и ще създава усещане за повече пространство.

Каква е разликата между дигиталния печат/ротационния и печат пано?

Най-популярният начин за декориране на тъкани е текстилният печат в различните свои разновидности, като за масово производство се използват съвременни високотехнологични методи.

Дигитален/ротационен печат

Дигиталният печат е сравнително ново направление в текстилния печат. Нанасянето на изображенията става с помощта на широкоформатни струйни принтери, управлявани от компютри.

При директния дигитален печат щампите са с наситени и контрастни цветове със засилена фото реалистичност. Намира приложение при щампирането на всякакви готови текстилни изделия от само от памук или в комбинация с други материи.

Ротационният печат  намира приложение при почти 50% от декорацията на платовете, които са навити на ролки. Ситошаблоните се сменят бързо и се получава непрекъснатост на отпечатъка.

Печат пано

Печатът върху текстил е във фокуса на вниманието на все по-голяма част от индустриите, работещи в областта на дигиталния текстилен печат.

Технологиите с 3D печат навлязоха с пълна сила и при декорирането на текстилни продукти като дрехи, аксесоари, спално бельо и др.

Дизайнерските решения са все по-смели и атрактивни. 3D печатите променят по магически начин спалнята, изображението „оживява” и придава неповторима атмосфера.

Със своята промоционална колекция от спални комплекти 3D от 3 до 5 части Ditexsm ви предлага цветната свежест с Орхидеи, Розалия, Водна лилия и Хортензия.

Ако обичате пътешествията, за вас са подходящи спалните комплекти Сафари, Малдиви или Корфу. С Медитеранео може да усетите средиземноморския бриз.

Много романтични  са 3D изображенията Love, Романс, Роза, а със Суит Дриймс сънят ви наистина ще бъде спокоен и сладък.

Какви са предимствата на 3D дигиталния печат?

Новата технология е показателна за това как все повече производители се ориентират към реалистично проектиране на елементи от заобикалящия ни свят в модерния дом.

3D дигиталният печат:

- придава на спалнята съвременен облик;
- създава наслада чрез сетивно докосване до изобразените любими предмети или места;
- допринася за уюта и спокойния сън;
- издава индивидуалния почерк съобразно избрания десен;
- е решение за бързо обновяване на интериора;
- е идеален подарък за наши близки.

Триизмерното отпечатване отлично се допълва с качествените материи. Спалните комплекти са меки, гладки и не избеляват с времето.

Ако сте любители на иновативните неща, обожавате изяществото и искате вълшебство за сетивата, с иновативните спални комплекти 3D на Ditexsm ще вдъхнете живот на спалнята си.

Оставете коментар